Vai, ce tur de forta ! Vai ce sedinta de lingareala a monarhiei imi este dat sa aud ! Si a comunistilor pe de alta parte !
Vai, de ce sufera romanul !? Ca i se aplica un tratament "americanesc", ca este luat la pertu cind este in postura de client !
Dar in talkshowri tv cum se face adresarea invitatilor indiferent de virsta si cultura ? Dar la scoala cum suntem invatati sa ne adresam profesorilor ... si medicilor ... si celor care ofera servicii publice, si pina la urma , noi intre noi ?!
Vai, dar ce repede uitam si repudiem americanismele barbare si inculte prin care suntem mintiti si rupti de creier ca nu in asta consta respectul !?
Dar vai, ce sublima este monarhia si ce garanta a dumnezeirii pe pamint este ea cind , asa cum este Olanda "pute" de homosexualitate si casatorii homosexuale si au si dreptul de a infia copii ca sa-si poata perpetua ticalosia si sa innebuneasca de creieri si pe altii . Si vai, ce ne place noua regina Beatrixice ca este imaculata si nu iese din cuvintul lui Dumnezeu cind s-a gindit sa tolereze in monarhia ei fumatul de droguri si cite si mai cite lucruri crestinesti (sau musulmane , si nu stiu eu bine !) garanteaza ea in paminturile ei !
Si vai si monarhia engleza , regina insasi , vai in cite omucideri si desfrinari este bagata , manevrarii si prostgust ridicat la rangul de virtute . La rangul la care daca tu nu vrei sa consimti esti urcat in turnul Londrei ca proscris deoarece nu esti de acord cu lorzii homosexuali si menstrueli ... sau menestreli precum Frenton Bjon .
Vai, si cite colonii , razboaie de asuprire, exploatarea omului de catre semeneul sau si alte si alte mizerii au facut monarhiile europene incit si eu sunt gata sa recunosc ca ele chiar sunt garantul bratului stapinitorului acestui veac ... fara dubiu .
Pt. toate acestea trebuiesc laudate si adulate monarhiile . Si cu adevarat monarhii sunt unsii sau risii lui Dumnezeu pe pamint !
Da, da ... monarhia trebuie sprijinita si chemata neincetat in incantatiile noastre deoarece este singura care ne spune "domnule" dar care ne si vinde la un strain sau altul (deoarece este clar constienta ca nu este din singele acestui neam !) sau ne abandoneaza pe cite un front (fiul si tatal, deopotriva, ca de, ce naste din pisica , soareci maninca, nu ?!)ori pt. cite un tren si un iaht ori poate pt. 50-60 tablouri de colectie !
Sinceritatea reginei mame Elena , in cuvintele spuse amantului ei , ducele de Spoleto, pe peronul garii din Venetia, trada atasamentul real dintre casa regala si neamul romanesc : "... detest acest popor... il urasc atit de mult !"
Da, da, ...monarhia este viitorul Roamniei ! Dar nu orice rege , ci unul asa de teapa lui mihai I sau carol II . Ca sa fim siguri ca mergem spre zari albatre ...
Despre comunisti , ori neocomunisti , nici nu mai vorbesc deoarece ma ia sila si mi-e sa nu zac !
Ma si mir de finii astia cunoscatori si binevoitori ai acestei tari ! Ma intreb insa, citi 'or fi de multi ?
Nici nu sti cum sa mai zici : multi Doamne dar ...monarhisti ! sau monarhisti Doamne, dar tare multi !
Last edited by zaharia_2009; 14.05.2013 at 16:09:02.
|