Subiect: sfinti catolici
View Single Post
Vechi 14.05.2013, 18:14:44
Amistad Amistad is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.03.2013
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Heurtebise Vezi mesajul
Pe mine Sfantul Arsenie Boca m-a inspirat foarte mult; pe tine am citit ca Maica Tereza. Vezi deci cum a lucrat Dumnezeu prin acesti doi sfinti "nespectaculari"? Maica Tereza e o sursa nesecata de pace si iubire si o inspiratie pentru foarte multe suflete simple.
Niste oameni din Vistea l-au invitat pe Parintele sa faca vecernia in Vistea de Sus. Erau multi sectari acolo. Cand a ajuns acolo, Parintele a zis: “Dar ce vad aici? O multime de persoane care nu-si pot face Sfanta Cruce. Sa iasa toti afara!”. Incet-incet, desi se codeau, au iesit. Le-a spus Parintele: “Eu va cunosc pe voi caci aveti pecetea satanei pe frunte si va arat cu degetul”. Dupa ce au iesit toti, Parintele si-a rostit cuvantul. (Beleana Ileana, Recea)

Pocaitilor le spunea ca, daca nu cred in Iisus Hristos, in Maica Domnului si in Sfanta Cruce, vor merge in iad cu Biblia in mana! (Cismas Eugenia, 78 ani, Fagaras)

Daca va place de parintele Arsenie Boca ce credeti sectarii (penticostai, adventisti etc.) sunt si ei crestini si se mantuiesc? Sau merg in iad cu biblia in mana?
Reply With Quote