Monarhia nu cred ca este salvarea Romaniei,despre regele Mihai si familia sa a vorbit si va vorbi istoria,eu personal nu sunt pt. revenirea monarhiei,prefer posibilitatea de a schimba presedintele si parlamentul prin alegeri ale poporului,alegeri care pot fi bune sau mai putin bune.
Despre eroii din revolutia din '89,ei sunt dintre cei multi care s-au sacrificat pt.libertatea acestui popor,au intrat si vor ramine in istorie,vorbesc despre acei eroi care au murit in timpul revolutiei si ii includ si pe cei care au chinuit si murit in temnitele comuniste,nu ii includ pe cei care si-au cumparat carnete de revolutionar.
Parerea mea este ca ar cam fi timpul ca acest popor impreuna cu biserica si cu cei care au primit puterea vremelnica de a legifera sa facem o constitutie cu legi clare si corecte fara posibilitati de interpretare cu niste pedepse dure chiar foarte dure pt. incalcarea legii de orice fel si de catre oricine,fara persoane imune,cu pedepse duble pt.cei care sunt in slujba legii,chiar de va fi nevoie de a contrui mai multe puscarii in tara dar asta e singura posibilitate sa scapam de mizeria si mocirla in care suntem acum.
Sa ne ajute Dumnezeu si sa ne ierte pacatele nostre!
|