Subiect: Caut duhovnic
View Single Post
Vechi 16.05.2013, 19:28:08
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AGabriela Vezi mesajul
caut pe cineva care sa ma poata ridica din aceasta letargie a nepasarii, a razvratirii.
Citat:
Cand am spus ca nu vreau canoane, m-am referit la citirea nu stiu cator rugaciuni pe zi sau executarea a nu stiu cate metanii pe zi sau mai stiu eu ce lucruri care de care mai ingenioase.
Citat:
sa aveti idee ce caut: un duhovnic bland, care sa nu dea canoane celor razvratiti
Tocmai asta dovediti ca nu stiti ce inseamana Spovedania, ca nu acceptati criticile, ca dvs cautati pe cineva cu care sa discutati, care sa nu va dea canon metanii si rugaciuni care sunt doar niste "lucruri ingenioase". Nu constientizati ce inseamna canonul, nu constientizati ca tinerea unui canon nu are un rol "rascumpararea pacatelor", ci constientizarea lor. Corect, canonul se adapteaza in functie de persoana, dar asta e rolul duhovnicunui nu al nostru. Dvs va autoinduceti parerea ca stiti de ce aveti nevoie si preotul, fiind cel cu har, va pune in aplicare planul dvs.
Dar sunt de acord ca aveti nevoie de un duhovnic, unul care sa va indrume spre implinirea voii lui Dumnezeu.

Ps: Sa ii spui cuiva care greseste asta, nu inseamna sa dai cu piatra.