Citat:
În prealabil postat de anita
Rugati-va cum puteti
Al doilea Paraclis al Maicii Domnului ,cel care se gaseste la sfarsitul Psaltirii ,citit cu atentie ,va poate ajuta
E o rugaciune puternica catre Maica Domnului si e grabnic ajutatoare.
Rugaciunea mintii spusa de mai multe ori zilnic ,va ajuta sa va linistiti.
|
Asa este, dar pentru cel cu inima permisiva, nu impietrita ca a mea. Am scris mai sus ca am mai facut paraclisul Maicii Domnului de cateva ori si nu m-a ajutat in starea asta, ba mai rau m-am razvratit nevazand niciun rezultat imediat (urla mansria in mine). De aceea prefer sa nu mai fac... atata timp cat nu simt o rugaciune nu o citesc. Rugaciunile scurte (a inimii si altele) imi sunt cel mai de folos momentan. Singurele pe care le pot spune oricand, oriunde si fara a ma razvrati.
Citat:
Incercati sa spuneti aceasta rugaciune de 100 de ori macar seara folosind mataniile.
|
Va multumesc pentru sfat dar nu mai vreau "gramaje" la rugaciune. Am tinut-o asa mult timp si nu mi-a folosit.
Citat:
Banuiesc ca aceasta stare nu e intamplatoare ,cel vrajmas va ataca sau aveti neplaceri pe care nu le puteti duce .
Mergeti duminica la slujba ?
|
Singura neplacere a vietii mele in momentul actual este aceea de a nu simti de multa vreme pe Dumnezeu/rugaciunea catre El, de a avea inima impietrita, de a ma simti duala, de a nu-l lasa pe Dumnezeu sa lucreze in/cu mine etc.
Ma duc la biserica cu prezenta fizica, cea spirituala nu prea sta la slujba.