View Single Post
Vechi 17.05.2013, 10:31:27
Florin_cj Florin_cj is offline
Member

Data înregistrării: 10.04.2013
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AGabriela Vezi mesajul
Hristos a inviat!

Vin si eu cu o intrebare ce ma framanata in ultimul timp (nu sunt in situatia aceasta ci pur si simplu m-am gandit mai mult la ea): oare este pacat sa te casatoresti cu o persoana divortata, daca acel divort a avut loc datorita neintelegerii in fostul cuplu (exclus adulterul)?

Multumesc anticipat pentru parerile dvs.
AGabriela
Da uite acum am rasfoit printre subiectele tale si pot sa spun ca da este un pacat mai ales daca acea persoana are copii! Este pacat tocmai pentru ce ti-am scris si in mailul de ieri!
Tot ceea ce Scriptura ne spune si noi facem impotriva ei pentru ca avem dezlegare pamanteasca (orbeasca sau in necunostinta de cauza) dar stim ca incalcam Cuvantul Lui Dumnezeu (Sfanta Scriptura) este mare pacat, chiar daca vom avea dezlegare pamanteasca, adica daca in veacul acesta s-a intunecat la minte sinodul si a dat voie la mai multe casatorii nu trebuie sa avem motive sa facem din asta o pricina a multumirii noastre, pentu ca Iubirea de aproapele se invata prin sot, daca ne tot impartim asa jumatatea, o sa ajungem cu sufletul ciopartit!
Reply With Quote