Hristos a înviat !
Revin cu vești triste despre acest caz. M-a sunat doamna Dricu ieri și mi-a spus că ultima înfățișare la proces a fost pe 14 mai, nu pe 26, așa cum îi spusese avocatul, avocat care nici măcar nu a anunțat-o să se prezinte la tribunal (n-am înțeles prea bine ce și cum, plângea și era incoerentă, am înțeles că ieri a chemat și Ambulanța).
Nu știu dacă se mai poate face recurs, s-ar putea să fie nevoită să părăsească în câteva zile locuința (ducându-se în stradă ?!?! pentru că nu are deocamdată o alternativă).
Înainte de Paști a venit la biserică și mi-a adus copie după chitanța de la întreținere, cu cei 500 Ron donați și folosiți pentru acest scop. Îmi pare tare rău, dar nu știu pe unde-am pus-o. Am vrut neapărat s-o fotografiez și s-o uploadez pe forum, pentru ca persoana care-a donat să fie liniștită că banii au fost folosiți cum trebuie. O s-o mai caut, uf, îmi e așa de ciudă că n-o mai găsesc :-(. Încă o dată mulțumiri persoanei care-a donat cei 500 de Ron, dar și persoanei care-a donat 400 ! Acum o săptămână, dacă am înțeles bine, doamna a găsit în cutia poștală un plic al cărui expeditor era nemenționat, dar în care se afla suma de 400 lei, bani folosiți, de asemenea, pentru plata întreținerii. Nu știu cine sunt aceste două persoane, nu știu dacă mai urmăresc topicul acesta, dar știu sigur că Dumnezeu le va răsplăti înzecit milostenia. Anonimi în fața semenilor, dar cunoscuți și bineplăcuți lui Hristos. În total 900 de lei au fost primiți și folosiți la întreținere, sper să nu fi fost efortul zadarnic. S-a redus datoria, de la 4200 la 3300 (dac-am reținut bine), dar se pare că instanța judecătorească are alte planuri. Sper totuși să se mai poată face ceva pe cale legală și să nu fie aruncați, și dânsa și copilul, în stradă :-(.
Încă o dată, mulțumiri celor două persoane mărinimoase care-au ajutat-o.
Dumnezeu să ne ajute pe toți !
|