View Single Post
Vechi 17.05.2013, 12:27:48
AGabriela AGabriela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.12.2011
Locație: Ploiesti/Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Cred ca se trece foarte repede peste un aspect al "divortului".

NEINTELEGERILE si CERTURILE.

Eu nu as trece asa de repede peste argumentatia asta lapidara.
Daca sunt certuri: care a fost motivul certurilor?
De ce o cearta a dus la divort? Nu se gasea nici o solutie de mijloc? Daca in acel caz nu s-a gasit o solutie de mijloc intre soti, care au stat atatia ani impreuna, in cazul unei viitoare casatorii, atunci pentru o situatie similara... ce se va intampla?

A scazut dragostea intre soti? Era tensiune intre soti pe motive de bani, de sanatate, alte motive? Sotii s-au instrainat intre ei?

Eu ti-as recomanda sa fii extrem de atenta cu ce s-a intamplat in acea casnicie, si efectiv sa urmezi un interogatoriu pentru a afla ce a fost acolo. Altfel risti sa intri intr-o situatie similara.
Principalul motiv asemanator a celor doua cazuri la care m-am referit este lupta unuia si indiferenta celulalt, iar la un moment dat, cel care a luptat pentru salvarea situatiei, a cedat, chiar cel ce a fost luptator cerand divortul.

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Dar mai mult, iti recomand sa faci un canon de rugaciune catre un sfant, pentru a te povatui si ajuta in situatia ta. Citeste timp de 40 de zile un acatist.
Eu nu sunt in situatia de a divorta pentru ca nu sunt casatorita (inca), iar acatiste timp de 40 zile voi mai face doar daca simt si/sau sunt povatuita de duhovnicul meu.
Multumesc oricum pentru recomandare
Reply With Quote