View Single Post
Vechi 19.05.2013, 10:06:15
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Un nou miting de amploare impotriva legii "casatoriei" homosexuale este anuntat pentru 26 Mai la Paris.

Este timpul ca si crestinii romani sa inceapa sa se organizeze, iar acest lucru e bine sa fie facut din timp, imbracand forma apartenentei si sustinerii unor grupuri structurate, asa cum este Asociatia Familiilor, de exemplu. In putini ani problema va deveni acuta si in Romania. Avand deja experienta catorva tari care au trecut prin asta, putem trage folos spre a fi mai bine pregatiti cand uraciunea va ajunge la noi. Pe cei care nu cred ca va ajunge la noi ii pun in garda si le spun: si vis pacem, para bellum. De regula, mafia homosexuala actioneaza in felul urmator:
-mai intai, sunt legalizate contracte de tip "uniune civila consensuala", adica se legalizeaza concubinajul. In aceasta etapa, strategia e disimulata. Nu e vorba, inca, de homosexualitate, ci de a "oferi concubinilor care nu vor sa se casatoreasca un anumit statut".
-in etapa a doua, aceste concubinaje oficializate inglobeaza si cuplurile de homosexuali. Argumentatia, de obicei, este din registrul egalitarist si de drept patrimonial si succesoral.
-in etapa a treia, se fac presiuni pentru "casatoria" homosexuala. De multe ori argumentul fiind dreptul de a adopta copii.
-in sfarsit, se intrevede o a patra etapa, in care homosexualii pretind facilitati in ceea ce priveste reproducerea asistata medical (de obicei, deocamdata cu mama purtatoare).

Ce pot face romanii ?
-Mai intai, asa cum am spus, sa sustina (prin inscrieri, prin cotizatii si subventii, prin participare) structuri organizate ale societatii civile care se opun uraciunii. Homosexualii cotizeaza la greu pentru lobby-ul lor, voi cand ati dat ultima oara doi banuti pentru cauza familiilor sanatoase moral si mental ?

-sa treaca peste deosebirile interconfesionale. Uraciunea ii va afecta pe TOTI crestinii, indiferent ca sunt ortodocsi, catolici, protestanti ori neo de toate felurile, ca si pe "crestinii nondenominationali" care cred ca Adevarul exista, dar nu e in nicio Biserica; sa luam exemplu de la felul cum Asociatia Pro Vita (apropiata de Biserica Ortodoxa) si Asociatia Provita Media (apropiata de Biserica Catolica) stiu sa colaboreze.

-sa nu uite de arma votului. Macar o data la 4 ani magnatii care isi bat joc de noi fac sluj in fata noastra si ne explica ce apropiati sunt ei de popor. Experienta tarilor in care nenorocirea legalizarii "casatoriilor" homosexuale deja a lovit arata ca lovitura e aplicata in conditii de guverne de stanga. Cam asa a fost si cu avortul. Chiar daca, aparent, nu conteaza cine ne conduce, avand de ales intre doua rele: o stanga de gusati populisti gen Adrian Nastase si o falsa dreapta chioara gen Basescu, de fapt conteaza, in sensul ca dezastrul avanseaza mai rapid in conditii de guvernare de stanga decat de dreapta. Macar unii sunt conectati la o Internationala care sustine promovarea pe fata a homosexualitatii ("casatorii" homosexuale, teoria genurilor etc), pe cand ceilalti sunt conectati la o alta Internationala, care se face ca se opune acestora. Nu e chiar tot aia.

-in lipsa unei autentice forte conservatoare sau crestin-democrate, grupuscule si gasti care sustin ca au asemenea orientare trebuie sustinute. Nu credeam, in urma cu putini ani, ca am sa ajung sa fac apologia lui Becali, dar acum vin si spun: e bine ca Becali exista. Deocamdata, asta e expresia politica a conservatorismului romanesc, alta nu cunosc.
-

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com
Reply With Quote