Citat:
În prealabil postat de Noiembrie
Heh...CLAR nu ai citit cu atentie ce am scris in postarea mea! Si iti voi raspunde astfel:daca tu auzi si stii despre atributele cucutei inseamna ca o si folosesti?(desigur pt altii)
Repet...incisivitatea nu denota smerenie niciodata, in schimb clarificarea unor notiuni presupune luminare ! O zi faina sa ai !
Cat despre ce este ansa, iti raspund ca este un instrument cu care se masoara chipurile, nivelul energetic al unei persoane, nimic bun pentru crestinism!
|
Tocmai ptr. a ma clarifica te-am intrebat daca le folosesti sau le-ai folosit! Mesajul tau se poate interpreta in mai multe feluri, mai ales cand ai pus acel atentie mare. Raspunzand de sus si trimitand omul la plimbare nu clarifica situatia.
Si iti repet, eu ce stiu despre anse, stiu din ce am auzit din conferinte. Daca ei au gresit cand au spus ca nu se incarca cu energie, asta. Monahii nu sunt experti in anse.
Sa ne reamintim ca sunt pe internet si comunicarea este putin mai dificila decat daca am fi fata-in-fata. Tonul unui mesaj ni-l imaginam noi mai mult.