În prealabil postat de Florin_cj
Hey,
Salut, nu scriu in cel mai bun moement al vietii mele, scriu din pacat intensiv din pricina frustrarilor, si asta nu e o scuza, dar ma ratacesc din slabiciune, asa ca am renuntat la formularea oficiala pe care o folosesc de obicei!
Saracii acestia, spun saracii pentru ca nu cunosc Cuvantul, acesti suciti, sunt aspru criticati! Dar ce parere aveti despre cei care vor sa traiasca impreuna, spun ei firesc, fara sa faca un copil, nu pentru ca nu pot, ci pentur ca nu voiesc! Culmea, ei vor pacat trupesc, dar nu vor copil! Ai de unde sa infiezi, dar atunci nu inteleg eu sau sunt prea impotriva ecologiei, la ce mai e buna unirea trupurilor? Traiesti in familie tot in desfrau, adica ca un cuplu de homosexuali sau lezbiene care sa excita sucit decat e firesc si cresc si ei un copil care nu e al lor! Firesc inseamna ca folosesti abisul corect, ma indoiesc?! Cred ca ne ratacim, mai ales ca vorbesc despre un crestin ortodox, cel putin cu numele, care nu vrea copii chiar daca poate sa aiba, dar nici la manastire nu merge! Vreau sa spun ca un copil al tau este binecuvantare si unirea sau familia se desavarseste prin asta, adica prin copilul propriu pe care il nasti pe cale cat se poate de fireasca! In cazuri exceptionale inteleg suciala, insa un motiv Ortodox, nu gasesc in acesata decizie si nu vad ce Duhovnic ar sfatui pe cineva sa faca asta! Cu toate ca din cate am fost lasat sa inteleg din descrierea tainica care mi s-a facut, Duhovnicul ar avea o mare influienta in cazul acesta!
Luminati-ma ca m-am intunecat si nu gasesc raspuns in acest moment!
|