View Single Post
Vechi 22.05.2013, 17:45:51
Florin_cj Florin_cj is offline
Member

Data înregistrării: 10.04.2013
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Patrie si Credinta Vezi mesajul
bine zis.
diferenta e ca macar cei care nu vor copii sunt sinceri. Nu am copii ca nu vreau eu sa am copii. Pe de alta parte, un act considerat neinregula de societate facut in numele unei ideologii e mai periculos, mai ales cand ideologul considera ca ceea ce a facut el e "bine" dpdv moral, si ca ceilati sunt "monstri" ca nu fac ca el.
Asa este si apreciez sinceritatea lor si nu e neaparat nejustificat gestul lor, dar sa fie al lor si nu la sfatul unui om care s-a intunecat! Daca vor sa faca asta si au un motiv bine intemeiat nu am nimic impotriva, dar cand spun ceva vag de genul! Nu vreau si cam atat sau pentru ca considera ca nu sunt o masinarie biologica! Cred ca daca se privesc ca o masinarie biologica sunt departe de acest Adevar si considera ca acel copil este o urma a placerii lor! E drept daca faci un copil de placere, il nasti in pacat! Dar daca traiesti in pacat fara sa faci un copil, atunci e clar un pacat, pentru ca traiesti unul cu celalalt din pricina pacatului, precum sucitii de care vorbeam! Daca accepti sa traiesti fara de pacat si sa spunem ca infiezi un copil, atunci e de comun acord si traiesti dupa un tipar mai putin obisnuit! Vroiam sa sublinieaz ca unuirea trupurilor are ca scop copilul, daca cineva vede altfel, atunci ne-am cam sucit si noi restul care ii criticam pe cei care traiesc unul cu celalalt nefiresc din pricina placerii! Asta daca se poate spune pacate mai mici sau mai mari?! Sigur toate sunt binecuvantari, dar toate binecuvantarile trebuie folosite pentru ce au fost date si cu masura!

Dumnezeu sa ne Lumineze cu Adevarul Lui!
Reply With Quote