View Single Post
Vechi 22.05.2013, 21:32:06
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Exclamation

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Ipoteza este falsa. De fapt, anterior el chiar isi spusese opinia ca cinstirea duminicii este pacat. Numai ca nu a fost dat afara pentru aceasta opinie. El a fost dat afara pentru cealalta opinie, cum ca homosexualitatea este pacat.

Eu nu am auzit de vreun profesor dat afara fiindca a sustinut despre catolici ca sunt satanisti. In schimb, nu e primul caz de profesor dat afara dupa ce a sustinut ca homosexualii sunt dati cu Satan. In concluzie, dupa parerea mea, cele doua minoritati din Anglia, cea catolica si cea homosexuala, beneficiaza de grade pe protectie foarte diferite. Judecati cu doua masuri.
Oricum, din ce tin minte, adventistii nu prea se implica in chestiuni care tin de oprirea ofensivei anticrestina in haine homofilice, probabil din cauza riscului de a-si pune in primejdia ofensiva prozelitista in haine..crestine.

Si poate a fost dat afara pentru ambele categorii de afirmatii.
Poate judecatorul era catolic si ar fi scapat cu "homofobia" dar din cauza anti-catolicismului (intoleranta religioasa) a picat.

Practic, si noi avem o lege impotriva intolerantei/discriminarii cel putin pe baze religioase. Din cate stiu, nu si in ceea ce priveste preferintele sexuale, dar banuiesc ca urmeaza.

In baza legii in cauza, orice profesor de religie, fie el ortodox sau catolic s-ar putea trezi penalizat daca de ex. ar duce chestiunea "1054" pana in panzele albe.
La fel si daca ar trebui sa explice ce sunt de fapt cultele neoprotestante.

Ca nu s-a intamplat INCA asta, e o chestiune ce tine de "atmosfera sociala", dar legea care poate face lucrul asta posibil ORICAND, este la locul ei si gata oricand sa intre in actiune.

Ce anume o va pune in msicare ramane de vazut.
O sa ducem dorul zilelor cand puteam sa ne mai inghiontim pe forumuri din cauza asta.

Last edited by AlinB; 22.05.2013 at 21:35:48.
Reply With Quote