View Single Post
Vechi 02.12.2007, 22:55:38
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Da, de acord ca nu baticul este de cinste ci persoana, insa persoana oare cum va semnaliza pentru ea insasi si pentru Dumnezeu atitudinea ca doreste sa devina mai buna, nepurtindu-l?, fiind rebela?
Problema curioasa pe care eu personal am observat-o este ca aceste mici gesturi de neglijenta si rebeliune, CIUDAT, INSA AU CAPACITATEA DE A SE ACUMULA IN TIMP, si in loc sa te schimbi si sa devi mai buna si mai dreapta, ...ajungi... feminista (Fereasca Dumnezeu si Maica Domnului fetelor!!!) motivul de virf al dezbinarii familiilor crestine sau a ratacirii si intinarii personale daca n-ai familie.

Eu unul ca barbat sunt pregatit sa-l urmez pe Hristos si ca infatisare din icoane...am deja barbuta, imi place ideea de par lung si lipsa pantalonilor( te simti mai lejer...) si de socat nu am soca prea mult deoarece calugarii si preotii + muslimii care au creat deja un precedent deci lumea-i obisnuita...

Concluzia mea este ca baticul reprezinta dorinta femeii de a fi ascultatoare si desi este pacatoasa ca noi toti, are dorinta arzatoare de a se schimba in bine, este TINEREA EI DE MINTE, SEMNUL LEGAMINTULUI CU DUMNEZEU,daca vreti, sa nu mai greseasca.
Reply With Quote