View Single Post
Vechi 23.05.2013, 00:29:40
ortodoxa2310 ortodoxa2310 is offline
Member

Data înregistrării: 31.03.2012
Implicit

@fallen

Cunosc starea asta de ... cum sa-i spun... un soi de agititatie a omului relativ recent imbisericit. Este si cazul tau, nu? din ce vad in topicul asta cam asa tind sa cred. O agitatie a noului venit in lumina din Casa Domnului. O... frustrare. Atata lumina si tamaduire si atat de putini cred ca exista.

Linisteste-te. Este o stare normala dar trebuie sa treci peste ea. E adevarat, sa predicam cu totii suntem datori, dar cu cuvantul numai cui ii este dat. In plus, este si foarte adevarata vorba "cine are urechi de auzit sa auda"... oricat ai explica, unii nu vor sa creada. Eu insumi am fost in starea asta multa vreme. Chiar ma enervau persoanele care veneau peste mine cu predici si icoane.
Lasa preotii sa predice cu cuvantul, ca avand harul, cuvantul lor rodeste.
Vezi tu situatia asta- preotii predica in biserica- nu se duc peste nimeni in casa sa-l bata la cap. Cine vrea sa auda cuvant de invatatura, sau sa ceara ajutor/sfaturi/spovedanie evetual, vine de bunavoie. Lucreaza Dumnezeu.

Deci, sa avem incredere in Dumnezeu... si-n slujitorii lui. Iar noi sa predicam cu fapta, dupa cum putem fiecare.
Reply With Quote