View Single Post
Vechi 03.12.2007, 02:41:46
Noesis Noesis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 08.07.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia
CIUDAT, INSA AU CAPACITATEA DE A SE ACUMULA IN TIMP, si in loc sa te schimbi si sa devi mai buna si mai dreapta, ...ajungi... feminista (Fereasca Dumnezeu si Maica Domnului fetelor!!!) motivul de virf al dezbinarii familiilor crestine sau a ratacirii si intinarii personale daca n-ai familie.
Nu, am impresia ca statisticile spun ca motivele pentru care multe, cele mai multe familii se destrama sunt violenta in familie (adica barbati care isi bat nevestele in nestire) si alcoolismul. Feminismul chiar nu e o miscare in Romania, nu cred ca ai de ce sa te temi macar in urmatorii 20 de ani. :D Mai mult, feminismul poate sa aiba multe nuante. Unele feministe urasca barbatii, altele vor doar drepturi egale, altele pur si simplu nu stiu ce-s cu ele.

Oricum, cel mai usor fel de a contracara feminismul este de a da femeilor o voce in biserica. Este greu, dar cum tot mai multe femei merg la scoala si isi dau seama ca nu sunt cu nimic mai inferioare barbatilor, e greu sa le bagi pe gat cratita. Vrei nu vrei, asta e situatia, vremurile s-au schimbat. Poti sa fii ca strutul si sa ignori schimbarile, sau poti sa le adresezi si asa sa indepartezi pericolele.
Reply With Quote