Subiect: AVORTUL
View Single Post
Vechi 03.12.2007, 10:57:30
roxanica roxanica is offline
Member

Data înregistrării: 07.11.2007
Implicit

va multumesc tuturor pentru mesajele voastre. am invatat multe de la voi toti. imi sunt de mare ajutor toate aceste sfaturi, acum in dorinta mea de a ma ridica. urmez strict preotul duhovnic si si am luat-o de la zero. in casa chiar daca mai sunt tulburari eu merg la sfanta biserica , ma rog si fac tot ceea ce imi spune duhovnicul(toata viata mea de pana acum am practicat credinta dupa ureche si nu am ajuns unde trebuia) . sotul meu nu se opune.chiar i-am explicat si lui ce trebuie sa facem ca sa fim bine placuti lui dumnezeu.el nu vrea sa urmeze calea lui dumnezeu decat asa cum stie el de suprafata(pune baza mare pe cele lumesti) singurul lucru de care nu ma pot lepada este deocamdata folosirea metodei de a te feri de o sarcina stiind prin ce ai trecut . el este de neclintit la acest subiect (cel putin deocamdata). poate dumnezeu imi ajuta sa il aduc si pe el pe calea cea dreapta.am apucat calea acesta si sper ca dumnezeu sa imi ajute sa ma ridic si sa fac fata tuturor ispitelor ce vor veni.va pup pe toti si va multumesc ca sunteti alturi de mine!
Reply With Quote