View Single Post
Vechi 25.05.2013, 21:37:11
cezar_ioan cezar_ioan is offline
Banned

Data înregistrării: 16.11.2012
Locație: Benidorm, Hotel Bali
Implicit

Mă rețin să fac evaluări genul "ăsta-i bun" și "ăsta-i rău". Nu-i treaba mea.
Descriam o stare de lucruri, constatată direct prin experiență. Care vorbește despre duhul lumii tinerilor, pe care îi privesc cu multă compasiune și, crezi sau nu, cu responsabilitate. Că doar e slujirea mea.
Evaluările, însă, îți aparțin. Te rog să nu mi le mai atribui.

Topicul propune o temă. Cred că sunt constructive acele postări care aduc argument, într-un fel sau altul, de o parte sau de alta, vis-a-vis de profeția Sfântului Nil. Sau care nuanțează subiectul, prin comentarii la textul profeției, așa cum a făcut Pelerinul. Postările în care un user critică pe alți useri, care nu-i împărtășesc opinia, nu mi se par constructive aici. Poate pe alt topic o fi cazul, dar aici nu.

Pe de altă parte, ai propus un mod de abordare a profeției: acela de a căuta spre cei virtuoși care, spui tu, există încă în lume (episcopi, preoți etc.).
Alți useri, însă, au considerat că lumea dă semne că răul se extinde tot mai mult, făcînd să credem că acestea sunt vremurile sfârșitului iar nu altele.
În ce mă privește, nu știu dacă în timpul vieții noastre se împlinește profeția, totuși constat un lucru asupra căruia m-am oprit: vârsta la care se manifestă multe dintre ororile omului căzut a coborât foarte mult, copiii sunt deja afectați mai amplu și mai profund decât în trecut. Aceasta e participarea mea la discuție, susținută cu exemplificări din viața concretă pe care o trăiesc ca profesor și ca tată de copii mici.

Acum, dacă vrei să mai aduci vreo contribuție la discuția de pe topic, ești binevenită, firește! Numai să te ții la subiectul discuției, fără să mai ricoșezi în stânga și în dreapta prin postările fraților.

Last edited by cezar_ioan; 25.05.2013 at 22:03:47.
Reply With Quote