Subiect: e bine ?
View Single Post
Vechi 03.12.2007, 14:34:59
dulcineea dulcineea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.08.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi
Rabdaree, RabdarIK, RabdarOI (K citit ca)... ca bine a zis parintere Arsenie Papacioc vorbind succint despre
Rabdare
Rabdare
Rabdare
cineva a amintit pe undeva pe forum, shi asha este, are mare dreptate in acest cuvant Monahul Parinte...

dar samantza (Verbul) a fost aruncata(asha cum se seamana) peste tot shi o parte a cazut acolo, shi alta acolo shi alta dincolo... shi una a adus roada atata shi alta atata, shi cealalta atata... Dar batrana face foarte bine luand ce e bun de unde gaseshte ea ca este bun shi nu de unde ii spui tu draga Dulcineea, dar totushi cred ca faci bine daca o atentzionezi ca nu e voie de citit cartzi eretice ca asha suna una din poruncile Bisericeshti (ortodocse).
ea ia ce este bun dar nu stie ca ce e scris acolo e si minciuna ,schimbat de ei...pentru ca nu cunoaste nici biblia,dupa cum am precizat.mie una nu mi se pare absolut deloc corect.de ce sa-l cautam pe dumnezeu in alta parte nestiind ca tu il ai in casa,sa zic asa.pe mine asta ma preocupa...nu stiu daca gresesc e doar o framantare de a mea interioara.vroiam sa stiu si alte pareri..

iar partea alarmanta este ca i-am dat cele 4 volume ale sf paisie si mi-a zis ca nu sunt de ea,dupa ce a citit 2 capitole.asta de ce ?¿pentru sf paisie ne invata smerenia ,dragostea de aproapele. de fapt ce ma ami mir atat ..ca nu e vb de ea e vb de demonul care o stapaneste....:((
Reply With Quote