Citat:
În prealabil postat de Parascheva16
Pai, de ce nu le atrage nimeni atentia? :P In alte tari iti spun in fata daca nu aduni dupa caine si se baga si politia. Lipsa de reactie e si asta o problema. (vb. la modul general)
Asa e, e deranjant cand nu aduna dupa caini.
In afara de caine, ce animal mai face mizerie pe strada? Eu stiu numai de caini, cei care au iepure sau pisica dresata cu nisip, nu prea fac probleme.
|
Ei,cum cine? :) Chiar daca nu sunt animale,ba dimpotriva personaje bipede cu ratiune si cica o constiinta...oamenii!
Aici nici macar nu cred ca este vorba despre a avea ori nu animal de companie ci despre plus sau minus cei 7 ani de acasa.Tot in aceasta categorie intra cei care devasteaza poienitele si padurile cu maldarele de gunoi pe care le lasa de la picnic,cei care scuipa cojile de seminte pe jos,arunca gunoiul pe langa ghena sau in capul vecinilor,cei care au muzica la maxim sau se apuca de executat tot felul de lucrari,ignorand faptul ca,poate,nu toata lumea este incantata sa se trezeasca din somn pe suavele triluri de burghiu s.a.m.d.
Cei care locuiti sau ati locuit la bloc,cred ca stiti foarte bine despre ce vorbesc...

Ca printre ei sunt si posesori de animale,este partea a doua,insa asta nu semifica sa luam ii luam drept etalon cand ne referim la detinatorii de animale de companie.
Iar cei care au adapost nu se vor duce cu el in mijlocul orasului,ci in afara lui,pentru ca altfel nici nu li se permite sa functioneze.
Cele cateva cazuri cu 40 de caini sau matze in apartament sunt rarisime raportandu-le la majoritatea detinatorilor de patrupede si in general reprezinta cazuri la limita patologicului.