Citat:
În prealabil postat de fallen
Ei, e poveste lunga. Ideea e ca mi s-a mai spus ca "degeaba merg la biserica, ca nu ma ajuta cu nimic, ba din contra....".
Ceea ce insa as vrea sa stiu neaparat este punctul de vedere al unui protestant, nu stiu cum sa ma exprim sa nu jignesc , in deplinatatea facultatilor mintale, pt ca cei care au spus ce au spus despre biserica noastra e posibil sa fii fost ori nebuni, ori trolli, ori ...cine stie...
Cat despre mine..nu stiu cat o sa mai imi tolereze Dumnezeu astfel de purtari..e a nu stiu cata oara cand ma indoiesc de biserica, de duhovnic, etc...pana cand o sa ma pot intoarce sa imi cer iertare???
|
Bine ,dar aceste afirmatii se fac si de catre cei care sunt botezati ortodox dar nu stiu de biserica.Cu atat mai mult de catre protestanti
As vrea sa stiu si eu cum ii iarta unui protestant Dumnezeu pacatele
Sa zicem ca are remuscari
Dar remuscari pt pacate au si ateii
Eu cred , si sper sa nu mi-o luati in nume de rau , ca aceasta credinta slaba o aveti pt ca stati necununata
Rugati-va mai mult ,luati un canon de rugaciune de la duhovnic si Dumnezeu va va arata calea ,singura o sa hotarati .
Dar sa va tineti de canon.
Iesiri necontrolate au si crestinii practicanti ,mai ales in posturi unele ispite sunt foarte greu de depasit. Spunea cineva ,nu mai stiu care sfant parinte , sa nu credem ca stam ca sa nu cadem.
Mai ales mandriile ,uneori nesesizabile , duc la astfel de caderi.
Doamne ajuta !