View Single Post
Vechi 30.05.2013, 09:12:26
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de fallen Vezi mesajul
Ei, e poveste lunga. Ideea e ca mi s-a mai spus ca "degeaba merg la biserica, ca nu ma ajuta cu nimic, ba din contra....".
Ceea ce insa as vrea sa stiu neaparat este punctul de vedere al unui protestant, nu stiu cum sa ma exprim sa nu jignesc , in deplinatatea facultatilor mintale, pt ca cei care au spus ce au spus despre biserica noastra e posibil sa fii fost ori nebuni, ori trolli, ori ...cine stie...Cat despre mine..nu stiu cat o sa mai imi tolereze Dumnezeu astfel de purtari..e a nu stiu cata oara cand ma indoiesc de biserica, de duhovnic, etc...pana cand o sa ma pot intoarce sa imi cer iertare???
Fallen,parerea mea de protestant,nu stiu cat de sanatos la judecata,este ca te-ai implicat gresit in lucruri care te depasesc,pt care nu esti pregatita intrucat dpdv duhovnicesc stai (inca)cu picioarele pe nisip,pe care nu le vei rezolva,desi esti bine intentionata poate,si nici intelege in totalitate si care vor avea ca unic efect aruncarea ta intr-o dureroasa confuzie,cu oscilatii periculoase de traire a credintei care,desi rezolvabile cumva,vor lasa urme.Ar trebui sa lasi acest gen de demersuri si sa te implici in aspecte ale credintei tale care te pot intari,luand totul pas cu pas si cu rabdare,de jos in sus si nu invers si sa nu mai pleci in cruciade inainte de majoratul in credinta :) Dumnezeu sa-ti ajute,numai bine.

Last edited by Pelerin spre Rasarit; 30.05.2013 at 09:19:19.
Reply With Quote