View Single Post
Vechi 31.05.2013, 00:14:01
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul

Nu critic cazul tău, nu-mi permit asta. Am auzit că bolile de oase sînt groaznice. Dar îi critic pe toți cei care de la o vîrstă încolo își fac abonament la farmacie pentru că li-e frică să nu moară de inimă sau mai știu eu de ce. Oameni săraci care dau pensiile pe chimicale, în loc să se autoinstruiască și să încerce să evite produsele sau factorii care le cauzează crizele sau durerile sau problemele lor diverse. Oameni care ajung la ghișeu și cer ”ceva pentru slăbit” care să le permită totuși să mănînce în continuare porc cu ouă și brînză sărată. Care merg tot acolo pentru a lua vitamine și proteine sintetizate sau de proveniență dubioasă, în loc să cumpere semințe, legume și fructe.

Înțelegi care e durerea mea acum și de ce blamez sistemul ăsta bolnav care practic își bate joc de noi, care sîntem mai mult sau mai puțin creduli și dezinformați?
-te inteleg si pe tine sunt cazuri si cazuri,oameni si oameni,sistemul intr-adevar e bolnav...
-eu stiu pe cineva care a facut cateva operatii pt pancreatita,era sa moara ,a stat cu lunile in spital a slabit 30 de kg (de la 90 la 60) si acum mananca carne la greu si are vreo 100 de kg..oameni inconstienti
-pe de alta parte imi este mila mai ales de copiii care au leucemie de la 5 ani sau alte boli naspa ,ce poti sa le faca parintii sa nu le mai dea medicamente ? sau cei operati pe inima iau zilnic un pumn de medicamente ca daca nu ar muri si tin si regim,de asta zic ca sunt cazuri si cazuri...
Reply With Quote