Citat:
În prealabil postat de Theodore_of_Mopsuestia
Mihnea, contributia ta face cit jumatate de forum.
|
Mai ramanea sa spui ca insasi ortodoxia are de pierdut din aceasta cauza si acum ortodocsii nu mai pot fi luminati. Cand pleaca un eterodox sau un ortodox cu vederi moderniste se aduna cativa cu aceleasi conceptii sa il boceasca, in schimb nici nu se observa ortodocsii care pleaca de pe forum, mai ales daca nu impartasesc fratietatea ecumenista.
Dl. Mihnea am vazut ca in ultimele zile avusese o discutie in contradictoriu cu tine si cu celalalt user catolic, el sustinand o pozitie traditionalista, voi una modernista a credintei. E posibil sa fi contribuit si asta la decizia sa de a pleca? Apoi, pe forumul catolic a fost banat o data (atat stiu eu, eu ajunsesem acolo dupa ceva timp), pe forumul acesta nu a fost niciodata. Desi nu de putine ori a facut afirmatii denigratoare la adresa ortodoxiei, un joc cu focul. Dar acestea pe mine nu ma deranjeaza prea mult, in schimb celalalt user catolic nu se referea doar la ortodoxie, ii batjocorea si pe userii ortodocsi care nu erau de acord cu el nu de putine ori. Si nu a patit nimic mult timp, abia a venit intr-un tarziu o banare (ma refer la cea dinainte). De exemplu du-te tu in vizita la cineva si incepe sa ii persiflezi si insulti sa vezi ce se intampla. Sau, ca sa fii mai riguros, adopta si tu aceeasi pozitie si limbaj pe forum si vezi daca vei primi laude din partea adminului.
Sunt useri chiar neoprotestanti care nu au fost banati (Dorina), altii care spune ceva diferit de ortodoxie, tu nu ai fost, dl. Mihnea nu a fost, etc. Dar cei care ii ataca si pe userii care nu impartasesc credinta lor gresita nu spun ca nu merita sa fie banati, mai ales daca nu vor sa se schimbe. Tu il lauzi pentru ca esti subiectiv, esti in aceeasi tabara.