Subiect: Postul meu ?
View Single Post
Vechi 03.06.2013, 14:02:22
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Hartford Vezi mesajul
Nu sint in masura sa va raspund intrebati administratorii acestui forum, ideaia mea este ca daca te primesc in casa la mine nu te apuca sa ma judeci sau mai rau sa ma jignesti ca te dau afara.
Doamna Vasi, "scotianu" pune problema foarte bine.
Cel mai mare rau care exista in Biserica suntem noi insine. Ptr ca daca indrazneste careva sa ne faca o mustrare sarim ca arsi si dam cu el de pamant...in numele si vartutea staturii de crestin.

Cat priveste jignirile, ni le facem noi in sine.Cand noi, ca si ortodocsi dam cu pietre si blamam pe cel pe care Dumnezeu l-a pus si l-a ingaduit sa pastoreasca Biserica sa, numindu-l mason si eretic--auzi ce nebunie, Biserica lui Hristos sa ajunga a fi condusa de masoni si eretici?--, blamam pe cei pe care o intreaga tara ii cinsteste ca sfinti, incercand prin fel si chip sale intinam memoria..iata, asadar, doar o minuscula particica prin care am vrut sa arat ca diavolul lucreaza cu mult mai mult succes prin a dezbina biserica lui Hristos, prin ortodocsi decat prin neortodocsi. asadar, raul cel mare ne vine din interior.

Last edited by lore86; 03.06.2013 at 14:46:14.
Reply With Quote