Subiect: Ortodox_Catolic
View Single Post
Vechi 04.12.2007, 10:18:12
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

domnule daniel7, poi se pare ca dumneata ei fi catolic sau ai mare dragoste de catolici, foarte bine, n-ai decat sa-i iubeshti cat vrei, shi ii iubeshte shi biserica ortodocsa, dar eu trebuie sa-mi fac datoria sa le reamintesc la catolici, ca biserica lor nu se afla in adevar, nu fiindca i-a scos cineva, ci au plecat ei in momentul in care au inceput sa aiba diferite idei personale prin care au schimbat predaniile shi nu le-au mai tzinut asha cum au fost date... deci daca ei au plecat, shi s-au despartzit ce sa le fac eu, aia inseamna ca noi nu-i iubim? ba, ii iubim ca oameni dar nu vream sa ne unim cu schimbarea invatzaturilor shi predaniilor pe care ei le-au facut... deci daniele? ai acuma vor ca noi sa ne unim cu ei din iubire... poi in iubire suntem gata unitzi, dar nu in invatzaturi, shi in predanii, shi nici in pocaintza shi mea culpa pe care ei ar fi trebuit sa o faca inainte de a dori sa se intoarca la ortodocsie... adica la singura biserica a lui Hristos... asta nu inseamna ca eu ash fi mai credincios sau mai bun ca un eretic sau pagan, nici pedeparte, dar shi eu shi altzii avem datoria sa mergem ca sa ne mantuim, la acela/aceia care ne mantuie cu adevarat, shi nu la altzii, deci acolo unde se afla calea, adevarul shi viatza, deci chiar daca sunt ortodocs asta nu inseamna ca merg la ortodocsie, ca daca ash fi catolic ar insemna ca merg la ortodocsie, dar asha, fiind ortodocs, tot la ortodocsie trebuie sa merg, deci care e diferentza intre un ortodocs, un catolic shi un pagan sau protestant sau eretic sau amerindian? niciuna, ca totzi ashtia , trebuie sa mergem acolo unde cineva are capacitatea shi puterea shi rabdarea sa ne mantuie, deci? chiar ortodocs fiind la ortodocsie ma duc shi nu in alta parte... ???
Reply With Quote