View Single Post
Vechi 04.06.2013, 01:47:19
cezar_ioan cezar_ioan is offline
Banned

Data înregistrării: 16.11.2012
Locație: Benidorm, Hotel Bali
Implicit

Deși nu cunosc amănunte despre acest eveniment, atrag atenția celor care vor participa asupra psihologului Victor Badea.
Victor, coleg de an cu mine și bun prieten (deși nu ne-am mai văzut de câțiva ani) a absolvit (după terminarea a două mastere în psihologie) facultatea de Teologie secția Pastorală, în București.
Este un om cu totul deosebit între psihologii de la noi, un terapeut de excepție (pe vremuri, obișnuiam să spun între colegi: dacă e vreun psiholog între noi, acela nu poate fi decât Victor) și un înflăcărat creștin ortodox (cu mare evlavie la Sfântul Grigorie Palama). A lucrat mulți ani ca voluntar la Christiana precum și în centre de asistență a PAFA (oameni fără adăposturi, oameni ai străzii cum îi numim noi), publicând lucrări originale din experiența lui ca psiholog creștin aflat în slujirea oamenilor cu grave probleme sociale și de sănătate.
Sunt surprins (plăcut) de prezența Dianei Vasile, colegă de an și bună prietenă, dar despre care nu știam că a intrat în rândul credincioșilor. Știu însă că e o femeie foarte deșteaptă, excelent instruită și bun psiholog, cu specializare serioasă în traumatologie.
Adrian Opre, pe care l-am cunoscut la conferințe de psihologie cognitivă în Cluj și în alte centre universitare, mi-a lăsat impresia că este înainte de toate titlurile universitare și meritele profesionale, un om de toată isprava. Nu doar pentru că e informat, serios, onest, vesel, de o căldură sufletească molipsitoare ci ... îndeosebi pentru faptul că are o voce de aur (cântă dumnezeiește piese rare din folclorul nostru minunat)...:)

Mă bucur că acești oameni conferențiază la Timișoara pe o temă atât de sensibilă. Vi-i recomand cu toată încrederea!

P.S. Abia acum aflu și eu că s-a înființat (oare de câtă vreme?...) APPCOR. Slavă lui Dumnezeu și bravo lor!

Last edited by cezar_ioan; 04.06.2013 at 02:00:48.
Reply With Quote