View Single Post
Vechi 05.06.2013, 19:55:13
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Alin,

Mie nu-mi trebuie nici medicamentele naturiste, nici celelalte. Doar dacă boala e gravă, încerc pe moment doctoriile prescrise de medic (ca Gheron Iosif). Dar n-o să le iau pînă la ultima pensie, chiar dacă medicul îmi va spune că mă risc. Pot doar să spun că prefer să mă spăl pe dinți cu argilă decît să folosesc pastele ce au trecut, probabil, oareșice teste și-s pline cu fluoruri, SLS, vaselină și alte chestii de domeniul fantasticului.

Acum, în care doctori să avem încredere și în care nu? Cum îi alegem? Nu știu. Poate dacă trec testul timpului.

Despre post (ăla doar cu apă, ca să clarificăm pentru cine deschide întîmplător pagina sta): Bragg zice că e singura metodă de tratament care nu are efecte secundare de nici un fel. El a supravegheat mii de oameni toată viața, a văzut miracole cu ochii lui și vorbește din experiență. Dacă omul care se apucă de așa ceva nu e bine documentat, mai bine o lasă baltă. Acolo comunitatea nu a știut ce să zică pentru că nu l-a urmărit nimeni în particular să vadă ce greșeli a făcut.

Iar problema răului nu e așa simplă. Demonii ”au pierdut mîntuirea” (e un fel de-a spune, atenție la sensul cuvîntului) pentru că așa au ales, dar nu-s toți la fel de răi cum nici oamenii nu-s egal de răi. Părintele Galeriu zicea ceva de genul ăsta: diavolii fac rele, dar binele se strecoară inerent în faptele lor, fără să vrea, deci răul desăvîrșit nu e posibil...

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote