Citat:
În prealabil postat de AlinB
Ce concluzii eronate?
Nu te-ai prins de ce?
Il poti ruga sa mai explice o data.
Daca tu crezi ca n-are suficienta rabdare, tact, poti gasi altul, doar nu trebuie sa mergi pentru asta in satul vecin.
Si chiar daca ar trebui, doar nu te spovedesti atat de des incat sa fie asta o problema, nu?
|
Adevarul e ca nu e asa semnificativ, nu am timp acum sa detaliez, dar ar trebui sa o lamuresc fiindca ma roade (nu stiu de ce, dlui a tras concluzia eronata cum ca eu m-as fi obisnuit sa primesc ajutor de la ceilalti, in special de la colegii de serviciu. Iar eu privind in urma imi dau seama ca nu intodeauna am fost neajutorata, ba mai mult, am ajutat cat am putut: la teme, la examene, etc; le-am dat medicamente cand au fost bolnavi, tigari, apa, etc, cand eu aveam si ei nu, n-am fost mereu o parazita cum erau altii de n-aveau la ei nici bani, nici tigari, nici hartieigienica macar... au fost momente cand am cerut si eu ajutor, normal, dar nu m-am asteptat niciodata ca altii sa faca treaba in locul meu si eu sa lenevesc; ce a depins de mine eu zic ca am facut toate eforturile, acum unde nu m-am priceput mai mult...poate ce-am avut pretentie de la ceilalti a fost macar sa nu fie nesimtiti, profitori si necinstiti, sa-si atribuie merite pe care nu le au si sa ma acuze de lucruri pe care nu le-am facut....)
Citat:
Nu-ti mai fa iluzii, tu n-ai barbat.
Atat timp cat nu te vrea de femeie decat eventual in plan utilitarist imediat (desi sunt sigur ca iti si umple capul cu promisiuni si iti da sperante..)
|
Probabil punctul lu i de vedere ar fii unul diferit...oricum el sustine ca orice s-ar intampla nu m-ar vorbi de rau, asa cum fac eu, pt ca asta l-ar compromite si pe el ca barbat.
Citat:
Bine ca ai constientizat asta, de acum vei proceda altfel, nu?
|
Nu sunt sigura ca sunt vinovata si de acest pacat, dar adevarul e ca atunci cand din greseala sau intentionat faci rau cuiva, te preocupa aproximativ in egala masura si efectele asupra partii vatamate si cele asupra persoanei tale. Doar ca in unele situatii pedeapsa ta e mai mare decat stricaciunea facuta, iar in altele e nesemnificativa fata de raul facut. (De ex : daca ii spui cuiva ceva nasol si il superi foarte rau, de face chiar vreun infarct, Doamne fereste, consecinta e iremediabila, iar pedeapsa ta...???; alteori nu faci nimic grav, cel mult doar sifonezi orgoliul cuiva, si razbunarea e crunta)