View Single Post
Vechi 06.06.2013, 00:10:05
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Alin,
Mie nu-mi trebuie nici medicamentele naturiste, nici celelalte. Doar dacă boala e gravă, încerc pe moment doctoriile prescrise de medic (ca Gheron Iosif). Dar n-o să le iau pînă la ultima pensie, chiar dacă medicul îmi va spune că mă risc. Pot doar să spun că prefer să mă spăl pe dinți cu argilă decît să folosesc pastele ce au trecut, probabil, oareșice teste și-s pline cu fluoruri, SLS, vaselină și alte chestii de domeniul fantasticului.
Sau poti sa cumperi o pasta de dinti be baza de argila, fara fluor dar in schimb cu nitel nisip care sa-ti distruga dintii.
Si nu e de domeniul fantasticului, ci de domeniul lui Stan Patitul.

Citat:
Acum, în care doctori să avem încredere și în care nu? Cum îi alegem? Nu știu. Poate dacă trec testul timpului.
Cultura medicala si nitel google poate ajuta in acest sens.
Si de ce nu, chiar si ajutor de sus.
Am fost trimis la o operatie de deviatie de sept, pentru o rinita cronica si aprope ca m-as fi dus daca atunci cand m-am intors cu radiografia nu era in cabinet unul caruia tocmai i se punea acelasi diagnostic si era trimis la acelasi "tratament" iar acela protesta mirat cum ca pana atunci nu avuse nici o problema de genul asta.
Ori, nu trebuie sa faci o facultate de medicina ca sa-ti dai seama ca o deviatie de sept nu apare peste noapte.
etc.

Citat:
Despre post (ăla doar cu apă, ca să clarificăm pentru cine deschide întîmplător pagina sta): Bragg zice că e singura metodă de tratament care nu are efecte secundare de nici un fel. El a supravegheat mii de oameni toată viața, a văzut miracole cu ochii lui și vorbește din experiență. Dacă omul care se apucă de așa ceva nu e bine documentat, mai bine o lasă baltă.
Eu la pomul (auto)laudat nu m-as duce chiar cu sacul.

Citat:
Acolo comunitatea nu a știut ce să zică pentru că nu l-a urmărit nimeni în particular să vadă ce greșeli a făcut.
Si nici nu au intrebat, nici nu s-au mirat.

Citat:
Iar problema răului nu e așa simplă. Demonii ”au pierdut mîntuirea” (e un fel de-a spune, atenție la sensul cuvîntului) pentru că așa au ales, dar nu-s toți la fel de răi cum nici oamenii nu-s egal de răi.
Din cale afara si irelevant de relativ si subiectiv.

Citat:
Părintele Galeriu zicea ceva de genul ăsta: diavolii fac rele, dar binele se strecoară inerent în faptele lor, fără să vrea, deci răul desăvîrșit nu e posibil...
Eu zic ca n-ai priceput tu bine ce a vrut sa zica, citeste mai cu atentie contextul.

Ex.: raul care l-a facut diavolul lui Iov, a fost transformat de Dumnezeu, in final, intr-un bine, dar asta nu inseamna ca ceea ce diavolul a facut, impartind moarte si boala n-a fost cu desavarsire rau si diavolul nu va plati pentru astfel de rautati.

Sau, cei care i-au persecutat pe sfinti, au scos la iveala si au desavrsit sfintenia lor, dar nu inseamna ca ceea ce au facut nu este 100% rau sau nu vor plati pentru acest rau.
etc.