Citat:
În prealabil postat de AlinB
Ei se folosesc doar de homosexuali si slabiciunile lor, dusmanul este acelasi din totdeana.
|
Homosexualii civili, deci cei care nu fac politica, sunt manipulati f.usor. Eu nu ii vad fericiti. Sunt mereu tristi si cu o stima de sine redusa, motiv ptr. care urla cat pot si vor mereu aprobare.
Ma intrebam ce s-ar intampla daca si barbatii si femeile normale, adica heterosexuale, ar face parada si s-ar mandri cu sexualitatea lor?! Banuiesc ca ar fi privita ca un atac impotriva homosexualilor. Egaliltate in spirit comunist.
Citat:
Stirea este destul de proaspata, dar trebuie sa urmeze o reactie si din partea BOR, acum e acum, sa vedem daca oficial mai avem sau nu o Biserica Ortodoxa Romana.
|
Eu sper si cred ca o sa spuna ceva. In trecut si-a mai spus pozitia impotriva paradelor si a fost facuta cu ou si cu otet de presa franceza.
Citat:
E posibil sa apara un protest oficial, dar daca nu se materializeaza in nimic concret, gestul este la fel de nul ca si o tacere desavarsita.
Tocmai de aceea, daca va fi o tacere desavrsita inseamna ca lucrurile stau mai rau decat ne puteam astepta.
|
Nu in toate cazurile tacerea e de aur. Cred ca si tacerea, in locul marturisirii, poate fi o forma de lepadare.
Citat:
Si inca ceva, trebuie sa intelegi ca problema/tinta nu este "parteneriatul civil" sau daca vrei sa-i spui "casatoria" (civila) intre homosexuali, ci dreptul la opinie, mai bine zis dreptul la a-ti afirma convingerile crestine vizavi de acest subiect.
|
Este si asta o problema. Faptul ca vor sa fie recunoscuta cuplurile de homosexuali ca fiind familie si sa adopte copii. Familia este formata numai dintr-un barbat si femeie. Daca schimbam notiunea de familie e grav. In UK si Franta erau legale casatoriile civile, dar nu erau recunoscute ca si familie. Acum si in UK se vorbeste despre modificarea legii familiei, sa includa si homosexualii. Lovesc in familie si nu e bine.
In SUA am inteles ca sunt deja biserici gay si "biblia" gay.
Citat:
Si vor incepe cu cei mici ...daca nu vor fi capabili sa afirme asa cum vor fi invatati la scoala ca homosexualitatea este normala, vor urma persecutiile, atat pentru ei cat si pentru familiile lor.
|
Eu stiu de aceasta problema. Am citit despre ce s-a intamplat in Colegiul George Cosbuc si la acea gradinita din Sf.Ghoerghe(sper ca am nimerit orasul). Am cercetat ce se preda si in alte scoli.
Eu am mai spus si pe alt topic. Deja in manualele scolare, la civica, se vorbeste si despre homosexuali si despre casatoriile lor. Nici un manual nu este acreditat daca nu indeplineste aceasta lege "anti discriminare", adica anti-gay. Merg psiholoage si le vorbesc copiilor despre homosexuali, pe langa se si avort. Deja sunt bagati si aici.
Sunt curioasa ce solutii propui legat de scoala! Daca se va da lege ca toate scolile sa prezinte homosexualitatea ca fiind ceva OK, ce ar trebui sa faca parintii, sa isi mai dea copii la scolile de stat sau ba ?! Inca nu e asa de rau ca in alte tari si parintii in RO inca au multe drepturi, drepturi pe care nu le folosesc.
Citat:
Va fi ca in vechime, cand crestinii erau descoperiti trimisi la chinuri pentru simplul fapt ca nu erau in stare sa arunce o mana de tamaie in jertfelnicul idolilor, numai ca de data asta, persecutia nu va mai tine cont de varsta, vor lovi mai intai in copii si in parinti prin copii.
|
Vezi, comunismul a dat mucenici. Raul si binele era f.bine delimitat. Chiar si parintii si bunicii care si-au botezat copii si i-au invatat despre Biserica sunt un fel de mucenici, pe langa cei din inchisori.
Nu stiu in ce masura "democratia" mai da mucenici, din moment ce crestinii sunt f.vlaguiti, nu mai au nici o reactie.
Stii vorba romanului, care nu e buna: capul plecat, sabia nu-l taie!
Inca nu s-a ajuns aici, sa inchida si sa prigoneasca pe fata toti crestinii, acum e timpul sa stam tare si sa marturisim. Adica, Biserica, cu toate madularele sale, sa spuna ca nu e de acord ca in Romania sa fie astfel de legi.