Citat:
În prealabil postat de klamath
Am vazut pe un program de neoprotestanti ieri o stire ca prin Pakistan (sau pe acolo pe undeva) niste adventisti sunt prigoniti de musulmani. Nu intru in detalii ca nu are importanta. M-am uitat cam 1 minut la stire. Cica adventistii aia ziceau ca ei au incredere in Dumnezeu care ii va proteja. Se mai spunea ca au aia pe acolo scoala, spital, etc.
Ce parere aveti, un adventist (care pt noi ortodocsii e eretic) care moare pentru Dumnezeu se mantuieste? Ca pana la urma nu doar la ortodocsi isi da lumea viata pentru Dumnezeu. Daca un om din alt cult crestin isi da viata pentru Dumnezeu ce va fi cu el?
BINEINTELES CA RASPUNSURILE LA ACEASTA INTREBARE VOR FI DOAR PARERI PERSONALE.
SINGURUL CARE STIE SI POATE DA RASPUNSUL CORECT E DUMNEZEU.
|
Exista un canon apostolic - daca nu ma insel - in care se marturiseste de catre chiar Sf.Apostoli ca sacrificiul sectarilor nu se socoteste a fi UN MARTIRIU. Ca urmare, sacrificiul suprem al unui sectar se considera a fi o intarire, o marturisire cu sange a ceea ce ei au propovaduit in timpul vietii: adica au continuat in moarte minciuna propovaduita in timpul vietii!! E cam trista aceasta concluzie, dar asa inteleg eu acest canon apostolic!
"Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!"
|