Subiect: Versetul de azi
View Single Post
Vechi 07.06.2013, 21:29:32
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit oile Mele ascultă de glasul Meu și Eu le cunosc pe ele și ele vin după Mine @

Ev. Ioan 10, 17-28

Zis-a Domnul către iudeii care veniseră la Dânsul: pentru aceasta Tatăl Mă iubește pe Mine, pentru că Eu Îmi dau viața Mea, ca iarăși s-o iau. Nimeni n-o ia de la Mine, ci Eu de la Mine însumi o pun. Putere am ca s-o pun și putere iarăși s-o iau; această poruncă am primit-o de la Tatăl Meu. Din nou s-a făcut dezbinare între iudei pentru cuvintele acestea. Deci mulți dintre ei ziceau: are diavol și este nebun; pentru ce îl ascultați? Dar alții răspundeau: aceste cuvinte nu sunt cuvinte de îndrăcit; și cum poate un diavol să deschidă ochii orbilor? Și era atunci în Ierusalim sărbătoarea Tîrnosirii templului, și era iarnă. Iar Iisus se plimba în templu, în pridvorul lui Solomon. Atunci L-au împresurat iudeii și I-au zis: până când ai să scoți sufletul din noi? Dacă ești Tu Hristos, spune-o nouă fără sfială. Iisus le-a răspuns: v-am spus-o vouă și nu credeți; lucrurile pe care Eu le fac în numele Tatălui Meu, acestea mărturisesc despre Mine. Dar voi nu credeți pentru că voi nu sunteți dintre oile Mele. Precum v-am spus vouă, oile Mele ascultă de glasul Meu și Eu le cunosc pe ele și ele vin după Mine; iar Eu le dau viață veșnică.