View Single Post
Vechi 08.06.2013, 18:01:31
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Nici eu nu văd bună ideea de a nu mînca deloc și de a lua medicamente. Dacă mănînci ceva înseamnă că tubul digestiv trebuie să digere acel ceva și poate că nu-și oprește funcțiile pentru a face trecerea la celălalt tip de metabolism care presupune intrarea în stare de ketoză, consumînd doar grăsimile proprii (cetonele).

Dacă se bea numai apă [distilată], atunci după trei zile foamea dispare. Atunci metabolismul se schimbă, creierul înțelegînd că nu mai este mîncare și trece pe rezervele proprii. Stomacul nu va mai secreta sucurile obișnuite, întreg tubul digestiv va avea de procesat doar apa.

Este știut că în timpul ketozei, pe lîngă detoxifiere, corpul are răgaz să se ocupe de reparații acolo unde este nevoie, indiferent că e vorba de stomac, ficat, rinichi sau oase. Vorbim aici despre știință, nu despre părerea mea sau a altcuiva. Mulți oameni s-au tratat așa de boli din cele mai diverse, chiar și de anumite forme de cancer.

Este drept că e indicată prezența unui expert supraveghetor sau chiar internarea în clinici specializate, însă e foarte scump. Românul obișnuit nu are bani de așa ceva, însă am auzit de colega unui prieten care a plătit bani grei pentru o săptămînă la un sanatoriu de genul ăsta din Turcia, în care nu a mîncat și i s-au făcut niște analize.

Apoi vreau să-l văd pe acel medic care în primul rînd a auzit de vindecarea prin post și apoi să aibă curajul de a trimite un pacient la o astfel de clinică.

E bine de știut că nu vorbim numai din cărți sau din documentare, ci am experimentat metoda cu rezultate pozitive. Sîntem convinși că postul e un mod miraculos și simplu de a da voie organismului să se autovindece și să se curețe de otrăvuri. Da, trebuie să te documentezi înainte și să nu-ți fie teamă că vei muri de foame sau că stomacul își va roade pereții... :)

Am văzut un tip slăbuț care postit 40 de zile, sub supraveghere. A slăbit de la 60kg la 50kg în 10 zile și apoi nu a mai pierdut din greutate. Dacă el a putut face asta, atunci oricine poate. Dar nu e nevoie sa bați recorduri, ci e nevoie de timp și răbdare și de sesiuni periodice de relativ scurtă durată - vedeți exemplul din cartea lui Bragg.

Toate astea împreună cu rugăciunea particulară și a Bisericii pot face minuni.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote