-si eu recomand postul negru dar nu pt oricine nu oricum ,nu oricand,nu pt orice boala,nu 3 zile cel putin la inceput ci cel mult o zi ca sa vada omul cum reactioneaza organismul,psihicul..depinde ce boli are omul
-dar celor care au ulcer sau gastrita eu nu cred ca postul negru le-ar face bine,eu daca nu mananc o jumatate de zi si deja ma doare stomacul,la fel daca fac efort fara sa mananc bine,din cauza stresului...
-eu am si fiere lenesa,colecistul putin deformat...si mai demul cand nu stiam ce e aia fiere cred ca aveam ceva mal si ma cam durea si mai mult de frica ca nu stiam ce se intampla am tinut vreo 2 zile post negru,adica am baut apa si am mancat cred ca vreo 2 grefe si m-a ajutat,s-a mai curatit vezica biliara dar atunci nu aveam probleme cu stomacul
-acum am probleme cu stomacul,daca nu mananc in fiecare zi ma doare
-daca nu mananc bine si i-au diclofenac ma doare,daca nu iau diclofenac in fiecare zi ma dor oasele ca nu pot sa dorm noaptea- oricum ma dor si daca iau
-mi-a recomandat doctorita sa fac multa miscare,gimnastica ,innot...ca daca nu ma anchilozez si imi apasa oasele plamanii...deci ca sa fac efort trebuie sa mananc in fiecare zi
-deci postul negru nu mi se potriveste poate cel mult o zi si ala chinuit rau de tot si nu stiu daca m-sar ajuta prea mult
-deci recomand si eu celor care nu au probleme cu stomacul sau mai stiu eu ce sa tina post negru o ai ,sa mance fructe si legume specifice bolii lor,sa bea ceaiuri...eu beau ceai toata iarna ,mai ales ceaiuri pt stomac si imi fac f bine
-deci eu nu pot sa tin post negru
-am uitat sa va intreb:voi ati avut sau aveti ulcer sau gastrita si ati tinut post negru 3 zile ? sau macar o zi ?
Last edited by antiecumenism; 09.06.2013 at 12:20:54.
|