View Single Post
Vechi 09.06.2013, 13:08:44
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu Vezi mesajul
Pentru gastrită, dar și pentru ulcer, un leac foarte bun este sucul de varză. Începusem în urmă cu mai mulți ani să am semnele unei gastrite (aciditate mai ales dimineața, dacă în seara precedentă băusem o bere), iar după o cură de 3 săptămâni de suc de varză (3 pahare pe zi), n-am mai avut nicio problemă până azi.
-da am uitat sa zic ca am inceput si eu la un moment dat sa iau dimineata pe stomacul gol suc de varza si morcovi dar nu prea imi facea bine,din cate am constatat numai omeranul imi face bine (omez,omeprazol) si regimul specific gastritei:fara alcool de loc,fructe si legume crude mai putin si deloc pe stomacul gol...

-tu poate ai avut doar puti,un mic inceput de gastrita..eu am cred ca de vreo 8 ani si la inceput nu m-am tratat,mai faceam si arte martiale si imi crestea aciditatea...dupa aceea am avut Helicobacter Pylori si m-am chinuit sa scap de ea cu omeran,am luat si antibiotice si regim...dupa aceea de vreo 3 ani iau diclofenac care ataca stomacul ..si iau si omeran ca sa mai il protejez,de asemenea trebuie sa mananc bine

Last edited by antiecumenism; 09.06.2013 at 13:35:13.
Reply With Quote