Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu
Asta chiar mi s-ar părea apocaliptic. Bineînțeles că dacă s-ar ajunge la astfel de situații, orice preot ar trebui să prefere condamnarea, care i-ar aduce o suferință pentru Hristos. Însă dacă refuzul căsătoriei homosexuale în Biserică ar fi discriminare, cum s-ar numi obligarea cuiva de a-și trăda convingerile și credința în Dumnezeu? Am mai putea vorbi de libertatea credinței?
Cred că nu se va ajunge până acolo, însă mai cred și că ar trebui să prevenim asta. Aștept și eu un cuvânt mai puternic din partea Bisericii, nu neapărat de la Patriarhie, ci mai curând de la preoții de parohie: ei ar trebui să cheme oamenii să-și exprime public credința, în stradă, dacă acolo sunt auziți. Nu este de ajuns reacția Noii Drepte, care nu se identifică cu majoritatea credincioșilor, putând fi ușor socotită o grupare extremistă.
|
Situatia de acum nu vi se pare apocaliptica ,fara sa ajungem acolo?
Sutem prima tara majoritar ortodoxa pe cale de a legaliza homosexualitatea ,"uraciunea pustiirii"
Preotii deja au luat atitudine ,indeamna la rugaciune ,citirea psaltirii ,pt a nu se ajunge la legalizarea homosexualitatii.
E adevarat , suntem un popor slab ,dupa ce ne-au vandut bogatiile subsolului vor sa ne ia si sufletul ,s-a spus de catre preoti.
Sa nu acceptam ,sa luptam cu rugaciunea.