Topicul ăsta a deraiat complet, putem să-l continuăm altundeva.
Pînă atunci, vă întreb dacă ați muls vreodată vaca, dacă ați curățat cotețul porcilor, dacă ați asistat la tăiatul porcului, dacă ați omorît vreo găină, dacă apoi ați gătit-o de la opărit, plivit, scos mațele și pînă la scos din tigaie, cînd ați curățat ultima oară un pește? Dacă toate acestea nu vă dezgustă, nu vă crează repulsie și greață, dacă vi se pare normal să faceți asta periodic, atunci mîncați-le în continuare fraților.
Dar nu e nevoie pentru meditații de genul, pentru că acum avem supermarketurile. În cazul ăsta vă invit să căutați pe internet cîteva documentare filmate cu camera ascunsă în ferme să vedeți cum se lucrează acolo cu animalele. Cum sînt crescute, ce mănîncă, ce medicamente iau, cum sînt sacrificate și apoi cum e procesată carnea care ajunge la galantar. Dar să nu închideți cînd ajungeți la fazele mai tari.
Apoi vă doresc poftă bună tuturor celor ce ignorați absolut toate cele enumerate mai sus pentru că, nu-i așa, grăsimea animală e buuuuună la gust!
|