Se tot spune sa gandim pozitiv ca sa ne fie bine noua si urmasilor nostri. Ce inseamna asta? Cred ca, in primul rand, sa primim ce ni se da, si mai ales informatia care e, la ora actuala, cat se poate de otravitoare, cu rezerve si sa nu mai credem orbeste, fara logica, fara ratiune in tot ce ni se serveste, in tot ce ni se spune. Ca traim greu, ca traim vremuri de apocalipsa, se vede si o simtim in fiecare zi. Dar, daca la nenorocirile la care ni se intampla, mai venim si noi cu gandurile noastre de rau, infricosate de ce urmeaza sa se intample, apoi atunci chiar ca e rau de noi toti. Controlati-va gandurile oameni buni. Acum, cu gandurile noastre, noi ne aranjam viitorul. Daca-l suparam pe Bunul Dumnezeu gandind numai de rau, ce se va alege de noi, de urmasii nostri? Credeti in Dumnezeu si-n bunatatea Lui. Doar Dumnezeu este cel care in Cartea Sfanta spune ca putem muta muntii din loc folosindu-ne puterea gandului. Asa putem impiedica si raul nelasandu-l sa se abata impotriva noastra. Gandind pozitiv si nu la raul care e posibil sa ni se intample. Tot gandind la rau, ni se va intampla rau.
Mie nu mi se poate intampla nimic rau pentru ca ma rog la Dumnezeu si cred ca El ma va apara si ma va feri de toate relele ce stau sa vina asupra lumii. Doamne ajuta si lumineaza mintea noastra!
|