Sper din tot sufletul ca BO va ramane curata din acest punct de vedere!
Homosexualitatea, dupa parerea mea, este o alegere si, bineinteles, un pacat. Dar pacate sunt si altele pe care cu totii le savarsim. Unii dintre noi ne pocaim la un moment dat, renuntam sa le mai facem etc. Daca unii dintre oameni aleg sa persiste in pacat pana la sfarsit este treaba lor, nu putem sa-i impiedicam, putem doar sa-i acceptam si sa ne rugam pentru ei!
Eu atat imi doresc: sa nu se casatoreasca in biserica ortodoxa si sa nu adopte copii (as prefera ca nici sa nu-I faca, prin inseminare artificiala sau alte practici de acest gen).
In rest, Dumnezeu cu mila, sa faca ce vor daca le place sa fie nefericiti si sa traiasca toata viata in mocirla! Este alegerea lor.
Si sa nu vina cu argumente de genul: avem dreptul sa iubim pe cine vrem! Da, nu numai ca avem dreptul, iubirea este porunca (si este atat de bine sa iubesti...), dar iubirea este in inima, in suflet, in minte, deci nu acolo, mai jos....Iubirea nu inseamna sex. Poti sa iubesti zeci, sute de personae (parinti, frati, surori, copii, prieteni, colegi etc), nu inseamna ca trebuie sa faci sex cu ei...Iubirea e una, sexul alta, sa nu le confundam!
|