View Single Post
Vechi 12.06.2013, 12:19:03
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
Wow! Eu va admir, pe cuvant!
Va admir pentru curajul de a lua asa usor decizii pentru copiii vostri.
Eu una nu pot sa iau asa decizii pentru mine. Nu stiu ce as decide pentru copiii mei.
Intrebare: va opuneti vaccinarii din motive religioase (interzice biserica ?) sau din motive strict personale?

Stiu insa cateva lucruri:

1. Generatii intregi am fost vaccinati in mod obligatoriu in crese, gradinite, scoli, etc. Si nu am auzit sa fi murit cineva.
Nu stiu sa spun ce fel de vaccinuri am facut. Am impresia ca numai pentru putine boli, din moment ce totusi multi am facut bolile copilariei. Poate ca nu era vaccinuri pentru toate bolile.

In schimb multi din generatiile mai vechi au fost descoperiti cu forme de hepatite B si C. Pentru care nu au existat vaccinuri.
Sophia ,hepatita B sau C nu se eradicheaza cu vaccin ,vaccinul e valabil cativa ani.
De oreion ,la fel ,nu am auzit sa fie eradicat cu vaccin.
Am fost vaccinati ,dar era un singur vaccin odata ,de ex antipolio.
Acum se fac 5 sau 6 vaccinuri in unul singur si nu stim daca sistemul imunitar al copilului face fata la atatia virusi.
Acum ca se fac atatea vaccinuri ar trebui ca la cabinetele medicale sa nu mai fie atatia copii la consultatie ,dar dimpotriva ,bolile s-au inmultit ,ei sunt tot mai sensibili.
Reply With Quote