Citat:
În prealabil postat de DragosP
Ai cea mai mare dreptate când spui că Raiul nu este obligatoriu.
Ce nu înțeleg eu însă este încăpățânarea cu care se trece peste crimele făcute de legionari. Și ușurința cu care sunt fabricate pe de o parte și înghițite pe de altă parte "dovezi" și "mărturii" privind inocența lor.
Nu înțeleg și pace de ce musai "sfinții închisorilor" = "legionari".
|
Parerea mea este ca nu intelegeti toate acestea deoarece nu cunosteti bine istoria ML . Una a fost sub capitan si alta sub Horia Sima .
Este tare mult de povestit si aici nu este locul .
In alta ordine de idei (si eu am mai scris aceasta idee) ma intreb cum mai suportati Pentateuhul lui Moise din Scriptura si cititi din el , cind Moise insasi a fost un criminal ?
Cum mai indrasniti sa tineti macar in mina Psaltirea proorocului David cind el a fost un desfrinat si un ucigas a lui Urie ?
Cum indrasniti sa mai luati in mina Noul testament si sa cititi din el cind acesta contine epistolele pauline, ale celui care a fost un prigonitor si asasin al crestinilor ?
Cum puteti sa mergeti la biserica si sa stati la slujba la care se face cinstirea si pomenirea sfintilor precum Moise arapul, Stefan cel Mare, Ilie Tesviteanu (ucigasul preotilor lui Baal), al sfintilor imparati Teodosie (peste 10.000 de omucideri comandate in hipodrom), Constantin (partinitorul paginismului multa vreme si a arienilor) si ehe, lista este lunga rau, cerdeti-ma !?
Iacata, acum imi pun si eu aceiasi intrebare, dar despre dvs. si in legatura cu sfintii enumerati mai sus :
"Ce nu înțeleg eu însă este încăpățânarea cu care se trece peste crimele făcute de ACESTIA TOTI. Și ușurința cu care sunt fabricate pe de o parte și înghițite pe de altă parte "dovezi" și "mărturii" privind inocența lor. Nu înțeleg și pace!"
Pina la urma, cum o scoateti la capat ? Chiar nu va apasa constiinta ?
NB: totusi , aici pe forum este multa informatie, diversa si mai ales de buna calitate . Aveti, la o adica, pe ce sa va construiti baza credintei ...ori poate a necredintei ?!