Citat:
În prealabil postat de DragosP
Frate Zaharia te rog să-mi ierți îndrăzneala.
Fiecare cu nivelul lui duhovnicesc de înțelegere a crimelor. Mărturisesc că nu văd legătura între Urie și Iorga, dar mă voi nevoi s-o aflu.
|
Indiferent ce am discuta noi ca subiecte, ce am imparti noi si cum am pune lumea la cale sau indiferent de ce baricada am fi, intotdeauna cind lasi loc de "buna ziua", cind arati ca mamica ti-a pus in buzunarul de la piept cele 7 margaritare pt. tot restul vietii, oricine ai fi , esti de luat in seama, de apreciat, si mai mult de iertat (am citit postul dvs.in graba si inca nu mi-e clar daca o spuneti din smerenie sau la misto... eu o primesc ca fiind prima dintre intentii) daca cumva ai gresit .
Altminteri, si daca dai 10 litrii de lapte la o...postare, dar daca dai cu piciorul in ea, nu mai are nimeni ce sa iti faca !
Nu o mai lungesc deoarece sensul este indubitabil.
EU iti multumesc de raspuns frate si te rog inca o data sa ma ierti daca ai inteles ca am dorit sa te pun la punct sau sa te jignesc in orice fel !
Ma opresc aici ca am vorbit destul despre subiect .
Oricum, el a fost disputat si paradisputat de demult cu fratii Mihailt si MariS ca si cu altii si ca atare stim deja fiecare, despre fiecare, cit de destepti si cunoscatori sunt unii si cit de bruneti si balaoachesi sunt ceilalti !
Uite, si iar mi-am adus aminte despre acel slogan de imbarbatare pus pe aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv in urma cu 65 de ani, pt. evreii care veneau in noul stat doar ca sa dea sfaturi si mai putini cu bani (nu cred sa fie un lucru chiar adevarat, dar este iscata o legenda, asa !) : Baiiii, mai veniti si frumosi , ca destepti suntem toti !
Nu e buna ?
O zi cu pace si cu nadejde in revenirea lui Hristos, la parusie, tot intr-o zi de joi, dupa cum s-a si inaltat la cer si dupa cum ingerii au garantat-o!
Hristos s-a inaltat !