Citat:
În prealabil postat de AlinB
Ca si comunitate in schimb, exista, demonstrat si functional.
Introducerea vaccinarii a scazut nr. de infectii, reducerea vaccinarii au facut sa reapara.
E asa complicat?
|
Cum e demonstrat, cu statistici făcute publice? De unde atîta încredere în ele?
Citat:
Tu cum ai reactiona daca copilul tau s-ar imbolnavi de poliomelita, tetanos, difterie, TBC, etc. desi anti-vaccinistii iti dau garantii ca daca manca bine si sanatos si ia nu's ce solutie magico-homeopatica, echinaceea si vitamina C,D, E(TC), il vor ocoli toate bolile?
Sau, face rubeola si in ciuda garantiilor lor ca e o boala usoara si cvasi-inofensiva ajunge la encefalita?
|
Nu-mi dă nimeni garanții. Dar nici ție nu-ți dă nimeni, doar ai impresia că e un sistem care funcționează pentru că așa au scris unii în cărțile și pe saiturile lor.
Dacă fiică-mea va face una din bolile astea, atunci nu voi fi eu vinovat că nu am vaccinat-o deoarece vaccinul nu e un mod miraculos și sigur care te ferește de probleme și boala nu e cauzată de mine. Dar dacă una din fiicele tale va fi ghinionista cu numărul 1.000.000 care va suferi complicații în urma injecției, tu vei fi vinovatul pentru ce va urma. Deși și probabilitatea asta cu șansa de 1/1.000.000 e praf în ochii publicului.