View Single Post
Vechi 13.06.2013, 07:03:56
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Da, ai dreptate. Preotii si-au facut datoria de preoti.
Dar, ia sa vedem:
"Adversarii săi legionari au afirmat existența unui plan secret al lui Călinescu, aprobat de Marea Britanie, de a distruge câmpurile petrolifere din Prahova în cazul unui atac german asupra României. A fost asasinat în Bucuresti pe 21 septembrie 1939, de un comando legionar condus de avocatul Miti Dumitrescu; aceștia la fel ca Nicadorii și Decemvirii s-au predat fiind împușcați fără judecată, cadavrele lor rămânând trei zile la locul faptei. În toată țara au început din ordinul lui Carol al II-lea execuții sumare ale legionarilor."

Atunci, DragosP, de ce intrebi despre iubirea de dusmani, odata ce ei nici nu au fost in inchisori?!? Acestia au platit cu viata pentru faptele lor.
Topicul se numeste "Sfintii inchisorilor", nu "ML".
Nu te face că nu înțelegi despre ce-i vorba, sau mă rog, despre ce încerc eu să combat: asocierea sfinților închisorilor cu legionarii. Și cum să zic? De parcă ar fi o legătură bijectivă!
Când n-o să mai văd nici o ridicare în slăvi a calității de legionar, sau când mi s-o revela rolul acestei calități în sfintirea lor, o să tac.
Voi de ce credeți, printre alte motive obiective, că BOR (aparent) nu face nimic în privința lor? Nu cumva și tocmai acestei asocieri nefericite cu crimele legionare?
Sau că o fi vândută ocultei?
Reply With Quote