Citat:
În prealabil postat de fallen
Ce s-a intamplat, v-a suparat articolul pe care l-am postat, despre casatorie, eu nefiind casatorita? Eu chiar l-am gasit (pare-mi- se ca pe facebook a fost postat ori de Crestin Ortodox ori de Manastirea Prislop, si este scris de un preot), dupa o lunga perioada de "cautare" ( a unor rapunsuri) si a fost (mai mult decat) binevenit, pt ca mi-a lamurit multe nelamuriri ( Inainte ma temeam ca daca sotul o ia razna pe campii si cu buna stiinta sau inconstient o ia pe calea pierzaniei, sotia e obligata sa-l urmeze, pentru ca alminteri n-o primeste Dumnezeu in Imparatia Lui fiindca nu si-a ascultat barbatul, iar ea fiindu-i sotie e obligata sa-l urmeze chiar si in iad). Acum nu zic ca ar fi infailibil, si ca n-ar fi si lucruri de adaugat/revizuit, dar asa orientativ eu zic ca deschide ochii mai ales tinerilor care nu s-au casatorit inca sau sunt la inceput de drum si n-au avut pana acum pe cineva sa-i povatuiasca. Nu zic sa tina loc de "contract prenuptial", dar macar sa-si arunce un ochi pe el cei care doresc sa se casatoreasca ( si sa urmeze invataturile ortodoxe, evident) si sa vada cam cum ar fi bine sa procedeze.
|
Tu nu ai cum sa te dai altcineva pe forum,deoarece ne-ai marturisit ca nu esti casatorita,deci stim- si nu ar trebui sa folosim asta impotriva ta!
Faptul ca ai postat niste sfaturi- care nu-ti apartin,nu este decat imbucurator caci intotdeauna se va gasi cineva sa citeasca si sa gaseasca materialul respectiv folositor,insemnand ca ai raspindit un material educational religios.
Sunt multe de spus,insa ma opresc aici pt a nu isca discutii.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Last edited by Yasmina; 13.06.2013 at 08:34:12.
|