View Single Post
Vechi 13.06.2013, 19:48:45
Miha-anca
Guest

Wink

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Nu te face că nu înțelegi despre ce-i vorba, sau mă rog, despre ce încerc eu să combat: asocierea sfinților închisorilor cu legionarii. Și cum să zic? De parcă ar fi o legătură bijectivă!
Când n-o să mai văd nici o ridicare în slăvi a calității de legionar, sau când mi s-o revela rolul acestei calități în sfintirea lor, o să tac.
Voi de ce credeți, printre alte motive obiective, că BOR (aparent) nu face nimic în privința lor? Nu cumva și tocmai acestei asocieri nefericite cu crimele legionare?
Sau că o fi vândută ocultei?
Ceea ce-ti spuneam, DragosP, este ca criminalii (nicadorii si decemvirii, precum si acel Miti Dumitrescu) au fost ucisi si nu au intrat in inchisori; deci nu-i putem cuprinde in numarul celor intemnitati. Chiar trebuie sa transferam acele crime asupra tuturor, care au avut o legatura cat de precara cu ML?
Toata lumea s-a disociat de crimele legionare; ma intreb cand ne vom disocia de crimele comuniste. Crima tot crima este, indiferent care ii este motivarea.
In ceea ce priveste BOR, ai pus gresit intrebarea, caci nu de BOR, ci de conducerea BOR te indoiesti, atunci cand o asociezi cu oculta. Cum de ti-a trecut prin cap asa ceva?!?
Reply With Quote