View Single Post
Vechi 14.06.2013, 11:50:32
guardian knight's Avatar
guardian knight guardian knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Theodore_of_Mopsuestia Vezi mesajul
Corect. Cei mai multi elevi sunt animale. Partea proasta este ca latrina politica numita europa nu permite tratarea tineretului canin infestat de jigodie, pardon a celui uman infestat de nebunie, asa cum o merita...
Inainte sa imi sariti in cap, hai sa va spun ce a auzit o ex-colega a mea de la elevii carora le era diriginta: "Nu vrei sa stai nitel intinsa pe catedra?". Bine, textual era altfel. V-ati prins, nu, dupa ce v-a trecut socul? ei, asta e inca nimic.
Noi romanii, ne-am incapatanat mereu sa:" stim noi mai bine cum sa ne facem treaba la noi a casa !!!"
Cred ca in sistemul de educatie, trebuiau facute de la inceput masive schimburi de experienta in mod direct (prin vizite directe ale cadrelor didactice ) in tari precum Germania,Anglia,Finlanda,Polonia.
Si apoi, luata o decizie clara in vedrea copierii unui sistem (cel mai bun si potrivit !) strain de la cap la coada in Romania !!!
Din pacate romanilor le-a fost frica sa merga sa vada cum functioneaza o scoala din amintitele tari si s-o copieze la virgula !!!
Nici nu s-a dorit asa ceva niciodata !!!

asa ca vom ramane in mioritismul nostru in care democratia nu e altceva decat o blana de oaie moale si ...care miroase urat !!!
Reply With Quote