Am avut și eu o experiență asemănătoare când, constrâns de împrejurări am mâncat mai ales morcovi și orez (nu orz), rar câte un cartof fiert sau copt. Câteva săptămâni a durat schimbarea mea alimentară, adăugînd și ceva pâine prăjită, nu foarte mult, precum și ceaiuri nu foarte concentrate. Și fructe, din plin, câte erau prin mica mea livadă.
Intrasem bolnav de multe, cu dureri, cu stare generală proastă dar combinînd acest regim involuntar cu munca fizică ponderată, cu somnul regulat și aerul curat al câmpiei, plus lecturi sistematice din cărțile ziditoare de suflet, împreună cu rugăciunea regulată și participarea la slujbe, ei bine: parcă am renăscut! Mult timp m-am simțit foarte bine în urma acestui mod de viață și alimentare. Apoi m-am întors în haosul bucureștean și... treptat am luat-o tot mai la vale...
Mă întreb de ce alegem să trăim nesănătos când mai degrabă am avea atâtea bucurii sănătoase de trăit și împărtășit.
În ce privește vaccinul, totuși, problema cred că nu e așa ușor de tranșat precum pare. Incidentele care apar deseori, multe din pricina unor factori care țin de eroarea umană medicală iar nu de vaccinul propriuzis, cred că nu justifică atitudinea generalizată de respingere a vaccinurilor. Dar nu bag mâna în foc că viitorul n-ar putea să aducă și surprize contrarii opiniei mele. Deocamdată sunt pentru vaccin, atât cât înțeleg cum stau lucrurile. Copiii noștri au făcut toate vaccinurile recomandate de medic și deocamdată au o sănătate foarte bună, mulțumim lui Dumnezeu!
Last edited by cezar_ioan; 15.06.2013 at 01:44:48.
|