View Single Post
Vechi 15.06.2013, 10:51:22
antoniap
Guest

Implicit

Cei pe care i-am votat nu au voie sa propuna legi anticrestinesti din moment ce in campania electorala nu au pomenit de asa ceva.

Domnule ales al natiunii adept al homosexualitatii!

Atunci cand cersesti voturile vii si promiti marea cu sarea, iar dupa ce te vezi la putere te intorci impotriva celui care te-a votat? Nu-i frumos.

Daca sarea pamantului se va strica, cu ce se va mai sara? Ai responsabilitati in fata lui Dumnezeu si in fata neamului romanesc de modul cum conduci aceasta tara. Aceasta tara nu-i a ta si nici a mea. Si eu si tu avem datoria s-o predam urmasilor cat mai curata, pentru ca din ea sa izvorasca mereu sfinti care sa-L slaveasca pe Dumnezeu.

Atacul asupra familiei crestine starneste mania lui Dumnezeu. Si tu si eu vom vedea efectele. Eu, pentru ca accept ca boul sa-mi faci legi care ma despart de Dumnezeu, iar tu pentru ca dai cu pietre in Dumnezeu Care te-a pus in locul in care te afli spre slava Lui, nu spre slava ta, indiferent cum ai ajuns acolo.

Chiar vrei sa te imbolnavesti de lepra ca imparatul Constantin, ca sa crezi ca Dumnezeu este Calea, Adevarul si Viata? Nu se stie daca vei avea acest privilegiu, caci tu deja ai fost botezat crestin.
Doamne, pedepseste-ne in viata aceasta pentru sminteala care vine prin noi pentru a ne scapa de chinurile vesnice!
Reply With Quote